Kimlik avı ve Hack saldırısından korunmanın 4 yolu

Kimlik avı ve Hack saldırısından korunmanın 4 yolu

Muhtemelen düzenli olarak saldırı veya phishing saldırıları duyarsınız. Öyle ki önlemek imkansız gibi görünüyor, ancak saldırıları önleme ve bilgilerinizi koruma yolları var. Yapabileceğiniz ilk adımlardan biri, dijital varlığınızın güvenlik açıklarını belirlemektir. Size yardımcı olacak yaygın bazı sorunlar ve olası çözümler aşağıda belirtilmiştir:

1) Sorun: Bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılım mı var:

Bir dosyayı indirdiniz ve (daha&helliip;)

Filantropi: Açık Kaynak Kodlu Yazılım

Başlangıç, medya markası, devlet kurumları, vakıf veya kâr amacı gütmeyen kuruluşların erişimlerini genişleten ve başarılarını hızlandıran keskin, güvenilir ve kullanışlı sayısal araçlara erişebilecekleri herhangi ciddi bir girişimin önemi giderek önemlidir. Ticari yazılım birçok organizasyon için bir rol oynamaya devam etmekle birlikte, giderek daha çok sayıda kurum, çözümler için açık kaynak yazılımının daha az kısıtlı ve çoğu zaman daha ucuz olan dünyasına giriyor. Web sitelerinden analitik veri platformlarına kadar her şeyi inşa etmek için (daha&helliip;)

Samsung rekor kâr topladı

Geçtiğimiz yıl Samsung’un karları, Galaxy Note 7s patlaması nedeniyle darbe aldı ancak bu yıl, üç ana bölüme yeni başkan atadığından yürütme kargaşasına rağmen ürün serisi beklendiği gibi performans gösteriyor. Tesadüfen değil, Samsung, üçüncü çeyrekte (çizgiyi sürdürecek şekilde) rekor bir seviyede 12,91 milyar dolar işletme karı kaydettiğini açıkladı ve aynı dönemde geçen sene yaptığı çeyrekten üç kat fazla çıktı.

Bununla birlikte, (daha&helliip;)

Asus ZenFone 4 ailesi Kuzey Amerika’ya geldi

Asus’un ZenFone 4 akıllı telefon ailesi artık Kuzey Amerika’da bulunuyor. Aile, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 ve ZenFone 4 Max’i içeriyor. Tayvanlı şirket, ABD’de piyasaya sürülmeden önce ürünlerini yurtdışında piyasaya sürdü.

Üç telefonun hepsinde çift arka kamera bulunuyor ve Qualcomm Snapdragon işlemciler üzerinde çalışıyorlar. Üçün en üst düzey seçeneği olan ZenFone 4 Pro, 599 $ maliyeti ve 6GB RAM, (daha&helliip;)

ms dos komut

CMD – MS DOS (Microsoft Disk Operation System) Komut Ekranı Nasıl Açılır

ms dos komutWindows içeren tüm bilgisayarlarımızda aslında windows’un temeli olan başka bir işletim sistemi daha var. Aslında benim gibi eski kullanıcılar veya yine az da olsa benim gibi program yazmak durumunda olan tüm programcılar Ms Dos işletim sistemini bilirler. Hani şu siyah ekran dediğiniz var ya işte o DOS ekranıdır. Windows bu işletim sistemi(MS DOS) üzerine inşaa edilmiştir. Açılımı Microsoft Disk Operation System şeklindedir.

Ms DOS Ekranına Giriş Yolları

(daha&helliip;)

Facebook yeni şeffaflık özelliğini duyurdu

Sosyal medya şirketi yöneticileri Cuma günü, siyasi reklam alıcılarını federal seçimlerde doğrulayacaklarını ve bu sayede doğru ad ve yerleri göstermelerini istiyorlar. Site ayrıca, kullanıcıların reklamları tıklayıp arkalarında kimlerin olduğunu öğrenebilecekleri yeni grafikler oluşturacak.

Facebook’un reklam ürünlerinden sorumlu başkan yardımcısı olan Rob Goldman, şirketin siyasi olmayan tüm reklamverenlerin bile bir sayfayla ilişkili olduğu yeni şeffaflık araçları oluşturduğunu ve kullanıcıların hepsini görmek için (daha&helliip;)

Korkulu Steam Cadılar Bayramı Satışları Başlıyor

Yeni bir sızıntı bize Steam’teki sonraki üç tatil satışı için olası tarihler sağladı. Buhar Cadılar Bayramı satışı resmi olarak bu hafta başlıyor ve Valve’nin “korku oyunları” olarak gördüğü çeşitli kitaplarda indirim yapması nedeniyle bunların birincisi doğru tahmin ediliyor. Gerçekten de, Valvet ve VR oyunları arasında bölünmüş olarak, çeşitli korku oyunları içeriyor:

  • Resident Evil 7 ($ 30 / £ 20)
  • Amnesia Collection ($ 3.49 / £ 2.69)
  • Outlast ($ 4 / £ 3)
  • Alien: Isolation ($ 12 / £ 9)

Hepsi eski kategoride satılıyor. VR açısından: (daha&helliip;)

Xbox One konsol ayarlarınızı bulutta saklar

Microsoft, bir Xbox One X sürümüne geçiyorsanız ya da bir arkadaşınızın Xbox One üzerinde oynamak istiyorsanız daha kolay bir yaşam yaşamak üzeredir. Sadece Xbox Insiders için daha kolay kurulum üzerine odaklanan alfa yazılımını çıkardı. Önizleme sürümü, artık kaydedilmiş oyunlarınıza değil, ev konsolunun ayarlarını buluta kaydeder. Her şeye yalnızca öyle ihtiyacınız olursa, yeni bir konsol yapılandırmak için zaman harcamak zorunda değilsiniz. Sisteminiz ayrıca TV (daha&helliip;)

Wolfenstein 2: The New Colossus İncelemesi

Machine Games’in The New Order’ı başlattığı 2014’te ölülerden diriltilmiş gibi görünüyordu. Oyuncular, anlatı açısından oyunculara yepyeni bir deneyim ve yeni seriler sunarken nostalji açısından tüm doğru notlara ulaştı. Wolfenstein’ın yeni dönemi sadece koşturup Nazileri öldürmekten çok daha fazlası. Machine Games bazı eski okul personeline atıcılık uygulamalarına uysalar da, eski ile tatmin edici bir şekilde yeni bir karışım yapmayı başardılar. Wolfenstein II: The New Colossus ile, Machine Games onlar için çalışan şeyleri sallamıyor. Bunun yerine, oyun anlamında neredeyse aynı olan bir oyunda iki katına düşüyorlar; bu da (daha&helliip;)